dijous, 16 de setembre del 2010

Flavio in the DLF Gorizia headquarter

Flavio ha sigut huesped del DLF de Gorizia a Italia.
Anfritrió molt cordial ha sigut en bon Marco Pinausi president de la societat friulana.
els seguents son els resultats dels partits disputats pel Flavio

Flavio-Pinausi 3-4 Bon comencament d'en Flavio que s'ha portat en vantatge amb un gol tempraner i en velocitat peró en breu ha sigut superat de Marco que s'ha portat sobre per 1-3.
A 4 minuts del final Flavio consegueix el empat a 3 gols per veures superat a 2 del final d'un grandissim gol del corregional.

Flavio-Cicut 2-3 S`ha passat d'una situació de 0-1 a guanyar per un 2-1, pero el joc rapid del adversari ha pogut amb l'inespert Flavio i una justa vitoria pel goriciá.

Flavio-Bernardis 2-5 Un partit dominat en el primer temps per l'udines amb un parcial de 0-4 en el segon temps les coses han cambiat pero Flavio ha pogut solament reduir el fort passiu del gran jugador del DLF

Flavio-Joan 4-3 Finalment una victoria, molt suferta perqué a cada gol d'en Flavio el bon Joan respondia amb regularita fins al ko final.

El joc del italians es superior al nostre sobre tot per la constancia que tenen en els entrenaments. S'ha de dir que al entrenament d'avui n'hi havia ben 5 nois, Aixó també es un gran merit d'en Marco d'haver construit un viver de nois que donará els seu fruit a breu.

Gracias DLF Goricia per l'hospitalitat i fins aviat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici