dimarts, 14 de setembre del 2010

Flavio at Bologna Open

El nostre presi, de viatge a Italia, ha sigut convidat del secretari de la federació italiana, Antonio Pizzolato, a prendre part al prestigios Open de Bologna organitzat del gran Riccardo Marinucci i dels Bologna Tigers.

Al torneig, perfectament pensat, s'han vist alguns dels millors jugadors dels equips italians.
En la fase de grup Flavio ha jugat amb Augusto Vignani del Ascoli i ha perdut, així com en el segón partit amb Boscolo del Bulldog Vicenza.

Flavio-Vignani 0-5: un partit que habria tingut un altra storia si el arbitre, dubtos del reglament, haguessi validat el gol d'en Flavio en el primer temp amb un 2-0 per l'adversari. En el segón temp, no obstant alguna acció insidiosa i un pal, Flavio no ha marcat i al veure que el partit s'acababa 4-0 per Vignani ha utilitzat la tecnica suicida de tots els jugador endavant els últims 30 segons con la mala pata d'aver xutat la remesa amb el porteret i perduda la pilota l'occasió ha sigut aprofitada rapidament pel jugador del Ascoli que marca a portería i defensa buida.

Flavio-Boscolo 0-3: tot el partit ha sigut molt equilibrat amb ocasions de ambas partes i un primer temp acabat amb la vantatge mínima. Flavio ha tingut mala sort amb pilotes que s'han estavellat en els pals i en el llarguer i, al final, buscant el gol de l'honor també ha topat amb la tercera meta del adversari

Flavio-Pierceleste Zambello 1-2: un partit molt interessant en el qual Flavio en vantatge no ha sapigut concretar le moltissime ocasions creades i un altra vegada, com en el partit amb el Boscolo, topant amb els pals de la porta i bones actuacions del porter del adversari.
Esperem en el futur no es repetir les inexperiencies jugant amb "profesionals" de futbol taula.

L'impressió ha sigut molt bona i la valoració es que amb una mica mes d'entrenament es pot arribar al nivell dels gran jugadors italians.

Felicitats als organitzadors i als participants

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici