dijous, 8 de juliol del 2010

Resulatat de la trobada d'avui

Resulats:

Marc Barceló -Flavio 0-0 Bon retorn de Marc que tot el primer temp ha tngut en la encerrat en la seva mitat del camp a Flavio. Ha disposat de clares ocasions per portar-se en vantatge i no ha pogut per mala sort en el xuts. Segona part mes equilibrada i amb mes ocasions per part de Flavio que també ha tocat un pal.

Maco Morgione- Marc Barceló 1-0 Marco fá valdre la clase del capità i remata un ocasió nel primer temp amb un desquit d'en Marc que no agafa a temp el porter en un xut al vol.
Moltes les ocasions per ambodos els jugadors. Una clarissima d'en Marc que Marco para amb moltissima sort. Bonissim creixement d'en Marc que aspira a participar al GP d'Espanya el porper 31 d'Agost.

Marco Morgione-Flavio 4-1 Gran actuació d'en Marco que en el primer minut fá el gol mes trempraner per seguir amb dos gols al vol que troben Flaviosense tenir el porter en la mà. En el segon temp Flavio cambia equip erò segueix molt desconcentrat i psicologicament tocat peró marca el gol a cuatre minut de lacabament per despres descubrirse totalment a la busqueda de la remuntada. Finalment a 30 segons de l'acabament vé el cuart gol de Marco amb tota la defensa desfeta per part d'en Flavio.
Falta de concentració i elecció eqivocada del equip inicial han pesat en el veterá del Club contra el capità que ja es una realitat dins del equip titular.

Pel GP Marco no podrà venir per raons de feina, necessitem el cuart jugador i us convidem a posar-vos en contacte com molt tard el dia 15 per poder tancar l'inscripció.