dijous, 1 de juliol del 2010

Resultats de la trobada d'avui

Finalment ens em trobat per fer uns partidets, aqest son els resultats:

Flavio - David Monte 1-0 Bon començament en el mon del FT d'en David que hi fica molta gana i segurament arribará molt lluny.

Marco-Flavio 2-1 Partit amb gol polemic. Un assignat a Marco i un annullat a Flavio a 40 segon del acabament. Merescuda victoria d'en Marco que ja t'he un nivell competitiu i tècnic molt alt.

Marco-David 1-0 Bon partit d'en David que està aprenent i ja demostra bona tecnica i t'he que millorar el toc fi.

Estem a l'espera de poder tancar la convocatoria pel 25e Spanish Grad Prix del 31 de juliol pero ja tenim la confirmació que en Marco no podrá participar degut a impeny de traball i llavors ens falta una peça important i en nostre capità. Intentarem respondre entre Carles, Marc, Flavio i David.

Valentí serà pare en uns dies, Adrian ja l'ho es de fa poca estona, Toni també t'he feina i està poc entrenat, Simone està absent de Barna, com Joe, Israel que ha tocat poc pilotes tampoc es sent preparat perel gran endesveniment. I els nostres U15 y U12 vindrien massacrats de gols així que veiem sobre quin podrem comptar. Animeu-vos i participeu!!! El Palomar FT necessita la vostra contribució per presentar equip.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici