divendres, 30 d’abril del 2010

Trobada amb diffucultat

Lamentablement la setmana passada hem sufert un robo a la seu del Club.
Fins que la situció no es regolaritzi tenim que endurnos i tornar a portar cada vegada camps i porteries per evitar sorpreses.

Ahir no ha funcionat el mailing d'avis i ens em trobat solament el part del equip A

Aquestos son els resultats:

Flavio - Marc Barceló 5-1
Flavio - Marc Barceló 0-0

En Marc no estaba en su millor dia, despres d'una primera part molt positiva en el primer partit 1-1 ha cedut en el segon temp i l'ha passat molt malament per errors defensiu en el siguent dos. Despres d'un cambi de bases ha conseguit un merescut empat amb moltes ocasions de gol en el últim match.

Flavio - Marco Morgione 2-2

A finalitzar la niot arriba el nostre capità que amb gran maestria es porta en vantatge per ben dos vagades amb Flavio que empata a 2 minuts de la finalització del match despres de haber fallat un penalti i marcat un altre en un partit amb polemiques esportives incluses.

Nit anomala per lo comentat peró sempre amb bon rotllo entre els asistents.