divendres, 9 d’abril del 2010

Jornada d'entrenament i reunió al Club

Avui em parlat de l'organització del Torneig pel proper maig i amb renovat entusiasme em comentat les linees pel desenvelopament del torneig mateix.

A part, em tingut el temp de fer alguns partidets, i aquestos son els resultats:

Flavio - Marc 3 - 1 Un partit molt equilibrat. En Marc ha sigut sorpres amb un gol tempraner d'en Flavio als 10 segons, pero ha sapigut mantenir la calma i el premi l'ha obtingut en la primera part del segon temp.
Per una bona estona, despres d'un magnific gol d'en Marc, fet de posició molt complicada pel xut el partit ha sigut empatat pero un desquido a la defensa ha significat el vantatge d'en Flavio que ha sapigut aprofitar de la propensió d'atac del seu advesari, a la busqueda del segon empat, per marcar el tercer i definitiu gol.

Marc - Silvia 1 - 0 Torna Silvia i amb un Marc una mica mes relaxat consegueix fer un bon partit que de totes maneres en Marc es porta a casa amb un gol solitari.
S'ha de subrajar el gran fair play dels nostre dos jugadors i la gran esportivitat demostrada a part el creixement en les tecniques de joc dels dos.

Flavio - Marco 2 - 1 Match clou de la nit.
Flavio consegueix derrotar a un gran Marco.
La vantatge ha sigut al principi per Marco que fins i tot ha tingut varies ocasions per aumentar la distancia.
Pero aquesta vegada Flavio ha sapigut mantenir els nervis i la tranquilitat a fre i ha pogut empatar abans que s'acabessi el primer temp.
La definitiva meta de l'advantatge ha arribat en el segon temp, despres de varies ocasions del seu amic i adversari.

Valentí - Flavio 1 - 0 Gran retorn del nostre secretari que amb un potent xut al final del partit es porta la victoria a casa.
Actuació amb dos cares d'en Flavio que despres d'un inici al atac no ha sapigut arribar a porteria en la segona part i ha tingut que encaixar el gol al só del timer de finalització del match.