diumenge, 14 de març del 2010

Marco back to home and win

La vegada passada ens em trobat uns poquets deguts als compromissis de feina i familiars de casi tots el socis.

De totes maneres s'han pogut disputar uns cuants partits, aquestes les croniques i els resultats.

Marc - Joe 2-0: el classic del Palomar, encara una vegada gunaya en Marc, ocasions pels dos pero Marc fá valdre la precisió dels tir i la seguretat i tranquillitat en el control de la pilota.

Flavio - Marc 4-0 Acabat d'arribar de la feina i amb molta determinació Flavio endosa un resultat força abultat al bon Marc que ha pecat de algun error defensiu.

Flavio - Joe 1-0 En joe fica tota la seva estartegia sobre el camp i consegueix tenir e escac en Flavio fins a pocs minuts del final on finalment preval la veterania i l'empenta del primer partit guanyat.

Marco-Marc 2-0 Ha tornat el nostre team mamager despres de un mes i mig d'absencia dels camps de joc i no ha perdut ni un gram de la seva gran tecnica de joc. El resultat es reflexe de la superioritat de forçes en el camp

Flavio-Joe 2-0 Un partit on els dos jugadors ja acusan un bon cansanci i en particolar manera en Flavio que guanya pero amb dos solitaris gols i aguna bona parada d'en Joe en aquast cas molt poc ofensiu.

Marc - Joe 1-0 Torna a guanyar en Marc pero també pasa factura el esforç de les partides anterirs

Marco-Flavio 4-3 Un partit amb epica. En el primer temps en Flavio molt concentret s'avança en els primer 10 minuts arribant a una ventatge de 0-3 llavors es relaxa totalment i comença la gran remontada del nostre capità, que poc a poc desfá el pesant passiu.
La primera part s'acaba 2-3.
En la segona en Flavio està cuinat, a 3 minuts del final Marco xuta el tir de la ventatge del 4-3 i Flavio en l'acció previa a finalitza no aprofita el tir que habria pogut portar el resultat en paritat.

Aixó serveix de lecció per tothom: mai no s'ha de pensar de tenir un partit guanyat ni amb una ventatja de 3 gols, la concentració s'ha de mantenir fins al final si es pot, el cansanci en un mal company sobre tot als torneigios.
D'altra banda mai un s'ha de donar per guanyat i en el Subbuteo n'hi ha la possibilitat de capgirar el marcador co en el futbol de veritat.

Joe- Marc 2-0 Altra demostració que les coses poden canviar d'equilibri. Marc cansat i Joe amb gana de guanyar i el resultat reflecteix la bona actuació del nostre jugador estatunidens.