divendres, 19 de febrer del 2010

Gols rain in Palomar FT

Bé la nit amb molta pluja i amb molts gols a la seu del Club

Joe - Marc 0 - 1 El que s'esta transformant en un match classic del club entre els nostres jugadors emergents. Ocasions sobre tot per Marc que ha clarament dominat el partit i s'ha fet justament amb la victoria.

Flavio - Simone 2 - 0 Gran actuació d'en Simone amb una occasió just al començar el partit. Flavio ha marcat a la meitat del primer temp, pero Simone s'ha mantingut molt be en defensa i ha tingut unes perfectes actuacions a l'atac.
El segon temp Simone s'ha recullit en defensa i ha permes al adversari de tenir moltes cocasions 3 pals 2 travesser i finalment el segon tanto que ha tancat el partit.

Ferran - Marc 4 - 0 Marc s'ha trobat un altre vegada sense les seves bases preferides i sobre tot amb un grandissim jugador com en Ferran que no l'hi han donat moltes chanses. També s'havia quedat aturdit del primer partit perdut.

Joe - Simone 2 - 1 Un altre magistral victoria del nostre jugador americá, mes traballada peró finalment ha pogut fer seu el match amb un sempre fort i resistent Simone

Ferran - Flavio 3 - 2 El match clou de la nit. Una mica d'errors pero moltes ocasions pels dos. Llastima per haberse deixat escapar un empat que semblava definitiu en els ultims 2 minuts.
Gran actuació d'en Ferran i bona respostas per part d'en Flavio també si una mica desconcentrat.

Marc - Valentí 1 - 0 Arriva tardissim el nostre arquitecte degut a la feina, pero a temp per fer un gran match amb un Marc amb gana de guanyar. Finalment el partit es tanca amb un solitari gol d'en Marc en el segon temp.

Marc - Joe 1 - 0 Marc torna a guanyar en Joe que al terminar el partit ha tingut l'empat en el seu dit tirant fora d'un no res el xut que l'hi habria pogut donar l'empat.

Ha sigut una nit molt divertida on ha prevals el bonissim hambient entre tots el participant, la gana de passar una bona estona en amistat i també poder fer cuatres xarles junts millorant el nivell de futbol taula de tots.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici