Resultats trobada

Avui ens em trobat en Marc, Joe i Flavio. Degut a la recent paternitat en Adrian no ha pogut prendre part a l'activitat social, en Marco i Xavi tenien un traball com Valentí, mentre en Simone i la Ilia estavem malalt a casa. Bé el dia a Barcelona no era com per surtir de casa amb una temperatura baix els 0 grau quan em surtit de la seu del Club.

Per la cronica:

Joe - Marc B. 1-0 partit molt equilibrat pero amb una martxa de mes d'en Joe

Flavio - Marc B. 2-0 Un primer temp amb ocasions pels dos acabat 0-0 i una segona part amb clar domini d'en Flavio

Flavio - Joe 3-0 Primera part amb dos llampecs de Flavio i una segona amb un gol a l'apertura pero amb moltes ocasions d'en Joe

Joe - Marc B. 2-1 Molta clase d'en Joe que s'ha portat en vantatge en la segona meitat i s'ha vist empatar a 49 segon pel final i amb molta sang freda ha construit l'acció del segon gol sense deixar de sufrir fins al ultim segon on en Marc habria pogut tornar a empatar. Gran partit dels dos.

El diumenge passat s'han disputat dos amistosos entre Flavio i Carles amb els seguents resultats

Carles-Flavio 2-1 Amb una primera part equilibrada acabada 0-0 i en el segon temp gol d'apertura de Carles al cual segueix d'immediat la reacció d'en Flavio que peró als ultim 10 segon es fá marcar el gol de la victoria d'un perfecte tall geometric d'en Carles.

Carles - Flavio 1-0 En el segon match n'hi ha agut un solitari Gol d'en Carles molt espectacular que dona fé de la seva punteria i precisió. El xut ha sigut propiciat d'un jugador que estaba en la l'area de penalty contraria y que ha passat l'estreta defensa d'en Flavio per tocar magistralment l'esferic i deixant Flavio bocabadat sense donar-li no¡i el temp d'agafar el porter. Moltes ocasions per part del perdedor que s'han estavellat al pal i a les travesses.