divendres, 11 de maig del 2012

Flavio guanya el Provincial de Barcelona WASPA

A sorpresa Flavio entra en la liguilla final despres d'un començament gaire satisfactori.
Al Barrage es desfá, no sense penar d'en Oriol amb un adjustat 2-1

Al començar la liguilla es veu la cara amb un Xavi que a cambi surtia del seu grup amb uns bons resultats i consegueix un altre empat que queda molt estret a Xavi, que disposa de moltes mes ocasions durant la primera part.
En el altre partit Dani e Celes empaten a zero

La segona ronda la sort somriu al veterá jugador del Palomar que consegueix remontar un 0-1 a Dani solament durant la segona part i els pals i el llarguer salven per ben 5 cops del possible empat.
En el altre partit a cambi en Celes supera amb creces en Xavi que acusa un cert cansanci i sembla que amb aquest resultat en Celes es proposa com el possible campió de la nit.

Estem a l'ultima ronda on Celes part com favorit i en Dani e Xavi es juguen el 3er lloc.
Flavio juga molt concentrat pero comet molts errors i el Celes domina joc i possesió de pilota peró falla les conclusions a porteria. Pot ser que amb l'unica ocasió del primer temp en Flavio aprofita d'una jugada rápida i marca el primer gol.
En la segona part el Celes está abocat a l'atac per empatar i endurse el titol peró amb una contra i un bon xute amb efecte tenim el segon d'en Flavio que ja administra la ventatja també amb uns ultims intents d'en Celes per poder com mínim marcar un merescut gol.
En el match pel 3er lloc un solitari gol de Dani decideix el trofeig.

Enhorabona a tots els participats i un agraiment també per la collaboració al muntatge de les taules i la disponibilitat perque tot hagi funcionat com un rellotge fins a las tantas horas de la nit.

Poc a poc anem creixent amb nou jugadors i esperem poder tornar a veure tots i mes....