diumenge, 25 de març de 2012

Resultats trobada del diumenge 25-3


Partits molt interessants entre en Flavio i en Guillem, entre elters novitats s'han fet servir les noves figuretes del Subbuteo

Flavio (Astrobase bicomposta C68) - Guillem (Sure Shoot) 4-0

El del Palomar apreta dels primer minuts, el girones cansat del vitge a Barcelona no entra en el partit i la vistoria pel de casa es força sencilla.

Flavio (Astrobase bicomposta C68) - Guillem (Sure Shoot) 1-0

Aquesta vegar en Gulliem resulta molt concentrat i demostra gran domini de joc amb moltes ocasions peró una mica de mala sort en els xuts a porteria.

Flavio (Raptors Stefan Corda) - Guillem (Subbuteo 2012) 5-0

No obsatant un joc mes que acetcable conta moltissim la novatada de les bases del nou Subbuteo. Resulten força inferiors a les Stafan Corda peró poden realitzar amb una certa facilitat la rotació. Una mica ineficients en els xuts de potencia ca pa porteria. Molts gol de Flavio que sembla una apisonadora con respecte ales debils figuretes del Subbuteo

Flavio (Subbuteo 2012) - Guillem (Raptors Stefan Corda) 4-3

Aquesta vegada un altra musica sona. Rapidament es porta en vantatge en Guillem. Flavio vá a remolque i l'hi costa empatar. Altre 2 vegades marca primer en Gulillem i el 2-3 es particolarment bonic amb un xute tallat de posició casi impossible. Guanya l'experiencia d'en Flavio que a temp casi acabat marca el gol de la victoria despres d'aber empactat la partida uns quants minut abans.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici