dimecres, 11 de novembre del 2009

Situació i partits pendents de les jornades 2 y 3

La lliga t'he al cap de la classificació Marco amb tres contundents victories en els tres partits disputats, Flavio segueix amb 6 puts pero amb un partit menys mentre que Simone es coloca també al segon lloc pero amb un partit més.

En Adrian ha tingut una bonissima actuació en el enfrentament amb en Flavio i l'ha tingut a les cordes per tot el primer temp y part del segon l'1-0 ha durat fins casi a finalitzar el match pero lamentablement ha tingut que encaixar dos gols quan mes a prop s'havia vist d'empatar.

En Valentí ha sigut un bonissim contraincat de l'Adrian que, en la terçera jornada, ha pogut guanyar amb un gol ajustadet pero molt merescut, les ocasions han sigut moltes per les dos bandes.

Xavi, segueix a la cua de la classificació immerescudament, domina els partits pero l'hi falta concretitzar les moltes ocasions creades. Ilia ha perdut per les minimes també creixent el seu nivell de joc. En Jordi queda pendent per la partida con Flavio així com en Xavi, que tocat de la grip, ha tingut que aplaçar el partit amb en Valentí, eprerem, doncs, que la setmana que vé la situació quedi millor definida desbloqejant també els punts en la part bajxa de la lliga.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici